בטן עליונה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

11/04/2018 | 19:05 | מאת: דני

שלום אני בן 40 רזה מאוד . תמיד הייתי רזה. גם מבנה גוף דל בשרירים. עקב קצת חולשה באחרונה הופנתי לאקו לב לפני שבועיים שיצא תקין. גם בדיקות הדם לפני חודש תקינות. במהלך האקו לב, הטכנאי לחץ כמה דקות עם המתמר הבולט שיש באקו לב ( לא כמו ב US בטן ) על האיזור שנמצא 2-3 סמ מתחת למפתח הלב, בחלק העליון של הבטן, איפה שהקיבה. מאז כבר שבועיים יש לי 1. מדי פעם כאב באיזור הזה. 2. רפלוקס ותחושת גירוי בקיבה אחרי האוכל 3. כאבים לפעמים באיזור מרכז החזה והוושט אחרי האוכל 4. לפעמים כאב באיזור מתחת למפתח הלב בזמן הליכה ומאמץ. לקחתי עכשיו כמה ימים קצת גסטרו 20 כדי להקל את התסמינים. האם יכול להיות שהלחיצה דחפה את השסתום בין הקיבה לוושט וגרמה לי לכך שמעכשיו יש לי רפלוקס משמעותי וכאבי קיבה ובעיות באיזור? האם יכול להיות שיש שם דימום פנימי? מה דעתך? מה לעשות? תודה רבה

מומלץ גסטרוסקופיה

13/04/2018 | 13:20 | מאת: דני

תודה מדוע מומלץ גסטרוסקופיה? יכול להיות שמהלחץ של כמה דקות של המתמר של האקו נוצרה פגיעה בקיבה/ תריסריון/ בקע? עד כמה זה דחוף?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה