תוצאות קפסולה -מה זה אומר תכלס?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

27/03/2018 | 14:11 | מאת: אלי

נערה בת 20: Total study time 13hr51min. The capsule moved to the colon. Small bowel preparation was good. Few petechial lesions were identified in TI. SUSP nodular lymphoid hyperplasia in TI. Otherwise normal small bowel capsule endoscopy.

הכנה טובה של המעי הדק. ראו מספר פטכיות - איזורים "אדמדמים" מוקדיים בחלק הסופי של המעי הדק. היפרפלזיה נודולרית - קשריות זעירות ברירית שהינן ממצא תקין. בכל מקרה זהו תרגום מילולי של התשובה ואינו מחליף ייעוץ מסודר.

02/04/2018 | 12:22 | מאת: אלי

תכלס-כאילו מה נותר לעשות לפי דעתך ?מדובר בתקופה מומשכת כחצי שנה, של כאבי בטן לנערה בת 20 בריאה בדרך כלל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה