בעיית יציאות ועצירות משתמשכת

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

19/12/2017 | 11:46 | מאת: כ.א

אני גבר בן 36, בשנה האחרונה אני סובל מחוסר יציאות, אני נכנס לשירותים ליציאות אחת לשבוע שבוע וחצי, רק בעזרת כדור משלשל, אם אני לא לוקח את הכדור עדיין אין לי יציאות ואני סובל מנפיחות בבטן, כאבים, חולשה וחוסר תאבון. הייתי אצל הרופא קיבלתי בדיקות דם והכל תקין, והרופא מתעקש שאין לי כלום ושאשתמש בכדור במשלשל שאני צריך אותו ליציאה. אני לא רוצה לחיות על כדורים אני חושב שיש בעיות אחרות שצריך לטפל בהם אך איני יודע מה ולא יודע מה לשאול את הרוםא ומה לעשות עם הנושא הזה.. בבקשה חזרה והתייעצות אשמח פתרונות

בעצירות חדשה יש בירור שצריך לעשות להקלה על העצירות נעזרים בדיאטה, בסיבים תזונתיים או תרופות לפנות לבירור גסטרואנטרולוגי מסודר

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה