ד''ר אורן גל, להציע לכולם לפנות לייעוץ מסודר לא עוזר

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

25/11/2017 | 18:55 | מאת: בת 23

אנחנו כאן בנוסף לייעוץ המסודר לשם קבלת דעתך המקצועית כגסטרואנטרולוג ולא במקום. בבקשה נסה לייעץ כמיטב יכולתך בהקשר לשאלה של כל אחד כמו בפורומים הרפואיים האחרים כי רק לענות לכולם את אותה תשובה בהחלט לא עוזר לאף אחד ולא ממלא את מטרת הפורום

לעיתים לצערי אין יכולת לתת מענה הולם דרך מדיה זו, לעיתים זה גם לא מקצועי לעשות זאת. ניתן להתייחס באופן עקרוני לבעיות כלליות אך לשם התייחסות וחוות דעת מסודרת יש צורך להכיר את המטופל באופן בלתי אמצעי אשר כולל שיחה ובדיקה גופנית כולל הסתכלות פרטנית בנתוני הבדיקות - מעבדה ואחרות אשר אינן ברות ביצוע דרך מדיה זו. מן הצד השני לא ראוי לרשום רשימה של אבחנות אפשריות כגורם כי חלקן עשויות להלחיץ את המטופל שלא לצורך. ולכן למרות המדיה האינטרנטית לרוב אין תחליף לאינטראקציה בינאישית. נעשה את המיטב ככל שיתאפשר.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה