תחושת הקאה לאורך היום

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

29/10/2017 | 12:31 | מאת: מיכל

שלום רב, אני בת 44 בזמן האחרון אני סובלת מתחושת הקאה לאורך כל היום. זה קרה לי כבר לפני חצי שנה לתקופה ונעלם ולפני חודש זה חזר ונשאר. ירדתי לכמות הקפה משלוש ביום לפעם אחת ( כי קראתי ששתיית קפה עשויה להחליש את השסתום ) אני מתקשה לוותר על הקפה של הבוקר, ניסיתי השבוע והייתה לי מיגרנה מאוד חזקה כל היום. לפני חצי שנה ניסיתי תרופה שנוגדת חימצון שנתנה לי רופאת משפחה ( לא זוכרת את שמה של התרופה) אבל זה לא שיפר את המצב. אשמח להמלצה מה לעשות . תודה

04/11/2017 | 08:43 | מאת: ד"ר דן פלדמן

שלום, מבין לתחושותיך, אך חסר מידע רב בשאלתך.... האם קיימים תסמינים נוספים? הקאות? כאבים או קושי בבליעה? שינוי במשקל? יציאות? האם שינית משהו בדיאטה? כאבי בטן ימנית עליונה? קודם כל ממליץ על הערכה מסודרת על ידי הרופא המטפל- על מנת לנסות להבין האם מדובר על דיספפסיה, אחר? בעיה ביליארית? בכל מקרה טיפול בסותרי חומצה יכול לעזור, ניתן לנסות.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה