כאבים בקיבה לאחר האוכל

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

20/10/2017 | 14:40 | מאת: טל

שלום ד״ר, לעיתים איך שאני מסיימת לאכול מתחילים לי כאבים בקיבה. זה ככה כבר שנים אולי 6. זה בעיקר קורה לי שאני יושבת במסעדות ובבתי קפה, כשכבר ממש אני מפוצצת. בבית כמעט וזה לא קורה לי, ממש לעיתים רחוקות. אלו כאבים שלעיתים דומים לכאבי רעב, ככה שמספיק שאני אוכלת תפוח וזה מעביר לי את הכאב. ממה זה יכול להיות? בתודה מראש!

21/10/2017 | 23:20 | מאת: ד"ר דן פלדמן

שלום, מחשיד למחלה פפטית כגון כיב קיבה. ישנן סיבות נוספות כגון אבנים בכיס המרה... ממליץ ליטול תכשירים כגון נקסיום, להמנע מתרופות בעלות פוטנציאל לפגוע ברירית הקיבה כגון תרופות ממשפחת הNSAIDS , (אדוויל, נורופן....) ולגשת להבדק על ידי גסוראנטרולוג.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה