בדיקת קולנוסקופיה ולקיחת כדור לקסעדין

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

09/10/2017 | 00:31 | מאת: אליה

היי,,לפני בערך חודש היו לי שילשולים מימיים משהו כמו 10 ימים ואח"כ צואה רכה ,,בדיקות דם יצאו בסדר אולטרסאונד כבד שומני ואבנים קטנות בכיס המרה ,,עוד 3 ימים אני צריכה לעבור את הבדיקה והשאלה עם אני חייבת לקחת 2 כדורים של לקסעדין כי גם ככה אני חודש עם שילשולים כאבי בטן חוסר תאבון ויציאות רכות 8 פעמים ביום עם דחף כאילו שאני לא שולטת ביציאות יש לי טראומה מלהכנס לשירותים ושילשולים,,תודה

09/10/2017 | 06:13 | מאת: ד"ר דן פלדמן

שלום, עדיף כן לקחת את הלקסדין כדי לעזור לוודא שתהיי "נקייה" לצורך הבדיקה. אם את מאוד סובלת אז את יכולה להפחית במינון. בכל מקרה ישנה הכנה מסודרת של חומר משלשל אותו את צריכה לשתות כמובן לפני הבדיקה (מוביפרפ/מרוקן/פיקולאקס... וכד'). בהצלחה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה