הליקובקטר פילורי טיפול שקיבלתי במיון

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

03/09/2017 | 01:04 | מאת: שלי

לאחר שנה וחצי של סבל בו קיבלתי אלרגיות ,אסטמה, לחץ בחזה , קושי לאכול נמצא הילוקבקטר , ניתן לי מינון תרופות מטורף ואני קצת חוששת, את הטיפול קיבלתי במיון . אודה על עצתכם המקצועית אם זה תקין ובסדר לשתות את כל הכדורים כ15 כדורים ביום. נקסיום 40 מ"ג 2 ביום קלריטרומיצין 500 מ"ג 3 פעמים ביום פלאג'יל 500 מ"ג 3 פעמים ביום מוקסיפן 1000 מ"ג 3 פעמים ביום . כל זה למשך שבועיים תודה על תשובתכם מראש🌸 ---------------------

06/09/2017 | 15:16 | מאת: ד"ר דן פלדמן

קלריטרו 500 מג פעמיים ביום. מוקסיפן 1 גרם פעמיים ביום. פלגיל 500 מג פעמיים ביום. נקסיום 40 מג פעמיים ביום. הכל ל14 יום, ממשיכים נקסיום לחודש. בהצלחה. (רק תוודאי שיש אכן אבחנה ודאית של הליקובקטר-(תבחין נשיפה חיובי/סרולוגיה בצואה ....)( לא ברור מה הכוונה ב"אבחנה במיון"....). בהצלחה.

06/09/2017 | 15:27 | מאת: שלי

תודה מקרב לב על תשובתך , האבחנה נעשתה בבדיקת צואה כך גילו את החיידק. לצערי לא עמדתי בכל הכדורים והורידו את הפלגיל , וחזרתי לטיפול משולש.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה