בדיקת קולונוסקופיה+גסטרוסקופיה -אכילה לאחר לקיחת לקסעדין

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

28/08/2017 | 21:24 | מאת: מורן

שלום אני אמורה לעבור בדיקת גסטרוסקופיה וקולונוסקופיה ביום שישי הקרוב. משמע שביום חמישי אני אמורה להיות בצום + חומר משלשל ולקסעדין. רציתי לשאול לגבי יום רביעי בערב. כתוב לי בדף הוראות שביום רביעי בערב אני מתחילה את התהליך על ידי 2 לקסעדין (רצוי על קיבה ריקה) השאלה היא האם אחר כך אני יכולה לאכול? ואז כבר למחרת, ביום חמישי, אתחיל צום + פיקולקס ולקסעדין. תודה. שאלה נוספת- בדף ההכנה לא מופיע לי שאני אמורה לעשות חוקן האם זה הגיוני? (הבדיקה בשישי בבוקר ב8 וחצי) תודה רבה!!!

יום רבעי - לפני שינה לקחת 2 כדורי לקסדין יום חמשי ארוכת בוקר קלה בלבד ולהתחיל לשתות חומר יום ששי שעה לפני בדיקה חוקן בהצלחה!!!

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה