כאבי בטן לאחר יציאות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

21/08/2017 | 15:28 | מאת: אירנה

שלום רב, בני בן 12. בזמן אחרון(כמה חודשים) הוא סובל מכאבי בטן לאחר מתן שתן או יציאה. כאבים נמשכים בערך כ 10 דקות. כמעט כל פעם. בנוסף אחרי מאמץ כמו שחיה ממושכת -אותו כאב. אזור הרגיש הכואב: בטן תחתונה במרכז או ימינה. בנוסף כמה פעמים ביציאה היה דם אדום על נייר. יציאות היו קשות. מאז לא היה . הוא עשה בדיקות דם,היה אצל כירורג . לא יודעים מה זה. שללו פיסורה,בקעה. מה תמליצו? למה זה דומה? ילד בריא,לא ירד במשקל,יושן היטב. תודה מראש

יש לפנות למרפאת גסטרו ילדים ולערוך בירור

23/08/2017 | 08:37 | מאת: אירנה

כבר קבענו תור לגסטרו. רציתי לקבל תשובה האם סימפטומים ידועים ולמה? תודה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה