בחילות ללא הקאות או חום

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

18/08/2017 | 14:26 | מאת: דניאל

שלום דר מזה כשבועיים פלוס אני מרגיש צורך להקיא .בזמן האחרון אני משתמש בדברים טבעיים כגון גינגר עם בי 6 שקצת עוזר אבל לא הרבה בנוסף לקחתי ויטמנים שונים כגון קומפלס b ,ויטמין a זרחן ויטמין c ויטמין d האם ויטמנים יכולים להיות סיבה מדוע ישנם בחילות ? יש להדגיש שלעיתים מלווה בגרפסים גם . בבדיקה שעשיתי לקיבה ולושט לפני 3 חודשים התגלה הדבר הבא בקע סרעפתי ..מה זה ? הודגם מעבר תקין דרך הושט לקיבה . גבולות ורירית הוושט תקינים ואין עדות לרפלוקס .הודגם בקע סרעפתי גולש קטן . בקיבה הודגמו גבולות, רירית ופריסטלטיקה תקינים . בצל התרסריון בצורה רגילה, וקשת התריסריון תקינה

עומס ויטמינים גורם להגברה בכמות חומצה בקע סרעפתי תורם למצב יש לבדוק נוכחות חיידק HP ולטפל בהתאם יש לקחת חוסמי חומצה

23/08/2017 | 08:27 | מאת: דניאל

תודה דר ,מה הם חוסמי חומצה ? אשמח לשמות של תרופות והאם יש להם תופעות לוואי כלשהן .

23/08/2017 | 19:59 | מאת: דניאל

דבר נוסף התחילו לי כאבים באזור פי הטבעת האם יש קשר ? הבנתי שקוראים לזה פיסורה או משהוא דומה לזה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה