תוצאות בדיקות דם לאבחון ציליאק לבת 4

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

15/08/2017 | 14:38 | מאת: דפנה

שלום, תוצאות בדיקות דם של הבת שלי לציליאק- CELIAC SCREEN= 300.0 U/ml TRANSGLUTAMINASE_IgA= 800.00 AU/ml ורשום למטה הערה- הערות לבדיקות CELIAC SCREEN Includes TTG and DGP ‎לרופא:עדכון באתר המעבדה בנוסף, תפקודי כבד תקינים ויש לה אנמיה. יש לי תור לגסטרו לעוד חודש וחצי. רק רציתי לדעת האם הערכים המאוד גבוהים ביחס לערך הגבוה הנורמאלי הם וודאים שזה ציליאק? יש סיכוי שזה לא ציליאק בהתחשב בתוצאות האלה. תודה רבה, אשמח לתשובה.

שלום תמונה של מעבדה יכולה להחשיד לכיוון צליאק תשובה סופית לאחר ביופסיה מעי דק

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה