עייפות לאחר יציאה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

14/08/2017 | 14:51 | מאת: דן

[email protected] שלום בן 70 רוב היום בבית. יש יציאה בדר"כלל יום כן יום לא . ביום היציאה מיד לאחר היציאה מרגיש תשוש עייף לכמה שעות. אפילו נושם בכבדות (מתנשף)כבר שנים כך .למחרת עושה פיסיוטרפיה כאילו לא היה אתמול חולשה . לא קיבלתי תשובות חוץ מהרמת כתפיים הן מהרופא הכללי והן מגסטרולוגית. גם לאחר קולוסקופיה יש רעיון ?כיוון? אולי לב?מרגיש דווקא אחרי היציאה הבטן מתמלאת כאילו אכלתי - ולא כך תודה

שלום זה תופעות של גירוי מערכת וגלית לאחר יציאה מומלץ להקפיד על יציאות ללא מאמץ - לשתות הרבה מים ולאכול סובין

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה