תפקודי כבד................................

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

08/08/2017 | 19:17 | מאת: מאיה

שלום רב, בת 34 עם כבד שומני HEMOLYTIC IND. 24.00 INDEX ALT(GPT) 18.00 U/L HBS ANTIGEN NEGATIVE HBS ANTIBODY 0.46 MIU/ML HCV ABS NEGATIVE ANTI HB CORE NEGATIVE אף פעם לא קיבלתי שום חיסון... HBS ANTIBODY 0.46 MIU/ML אפשר לקבל איזו שהוא הסבר מה זה אומר, כל מה שהבנתי שזה גם אמור להיות שלילי? תודה מראש...

כל הבדיקות הללו סרולוגיה לוירוס בכבד הכל שלילי נוגדנים נוצרים גם ללא חיסון

09/08/2017 | 11:40 | מאת: מאיה

תודה על תגובה מהירה, האם זה קשור לזיהום לאחר הניתוח שלפני 8 שנים? האם זה יכול להתפתח או מצריך מעקב? המשך יום טוב...

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה