לא רק הליקובקטר? מה יש לי?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

15/07/2017 | 01:13 | מאת: מורן

שלום אני בת 22 ולפני כחצי שנה התחילו לי יציאות רכות 4-5 פעמים ביום (רק עד שעת הצהריים), מעט ירידה במשקל, תחושה מידי פעם של מן "צביטות" באיזורים שונים בבטן (נירגע הרבה) וכאב גב תחתון בצד ימין.. שגם נירגע מאוד אך עדיין מעט מאוד. במאי (לפני חודשיים) המצב נירגע אך הצואה לפעמים יכולה להיות מעט דביקה ולפעמים רגילה. עשיתי תבחין נשיפה ונימצא שיש לי הליקובקטר וטופלתי בכדורים. (הייתה גם אנמיה מטופלת בתרדיפרון) אך עדיין ישנה נפיחות בבטן התחתונה בעיקר, גזים ומן תחושה שיש משהו "חסום" למרות שיש לי גם 2 יציאות ביום. יש לציין שנכון לעכשיו הסימפטומים שאני חווה הם - גזים, נפיחות בבטן התחתונה, תחושת שובע מהירה, אותה הרגשה של משהו "חסום" לאורך כל היום כבר דקות לאחר יצאה.. כאילו אני לא מתרוקנת לגמרי. ולפעמים תחושה של מעט לחץ שאני מוכרחה ממש להתפנות ליציאה.. ולפעמים גם מן דקירה בבטן התחתונה במאמץ ליציאה. ההנחה שלי היא שלא מדובר רק בחיידק ויש משהו מעבר.. *יש לציין שעשיתי בדיקת דם סמוי בצואה ותרבית יציאה - שתייהן שליליות. שזה טוב. ויש לי תור לגסטרו..

15/07/2017 | 01:15 | מאת: מורן

עשיתי בדיקת תרבית צואה ודם סמוי בצואה והתוצאות שליליות.

נא לפנות לרופא גסטרו להמשך בירור- דרוש בירור נוסף. יתכן ומדובר בנעי רגיז אך דרושה הערכה קלינית ובירורים נוספים

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה