מידע חדשני על פעילות המעי אחרי הסרת סטומה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

04/05/2017 | 08:35 | מאת: MALCA

עברתי כריתת גידול מסוג אדינוקרצנומה ב4 ל12 2014.הייתי עם סטומה עד יולי 2015 .מצבי טוב .במעקב אצל המנתח והאונקוללוג .הכל תקין. מרקרים קולונוסקופיה .. הבעיה היא התרוקנות המעי ..אין את הדחיפות ותכיפות שהיתה... אבל עדיין פעילות המעי אינה סדירה ! האם יש טיפול או תרופה ???אני אחות בגמלאות ..עם כישורים בכל תחום .במהלך עבודתי טיפלתי בבחולי סטומה .בדקתי את סוגי המזון ..שיותר מתאימים . אוכלת מסודר .לא כמויות ! האם ניתן להגיע לפעולת מעיים יותר סדירה ? או טיפול ?

על מנת לנסות לעזור לך מומלץ לפנות לייעוץ גסטרו / כירורג מסודרבמסגרתו ניתן יהיה להכיר את הפרטים בצורה מדוייקת יותר (סוג הניתוח שבוצע, מחלות רקע וכו)

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה