קוליטיס ועצירות -האם זה נורמלי ?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

01/05/2017 | 23:16 | מאת: טלי

שלום- אני סובלת מקוליטיס כ 16 ס״מ מפי הטבעת, מטופלת ע״י סוג הראשון של התרופות האנטי דלקתיות. לאחרונה הנני חשה כי יש לי עצירות נוראית. האם זה נורמאלי לאור העובדה שיש לי קוליטיס? אציין כי בעקבות ההתאמצות שמתי לב כי יש לי ״ג׳ולה״ בפי הטבעת, שנורא כןאבת לי- כמו שטף דם, לדעתי זה סוג של טחור . מה עליי לעשות? (האם נפוץ כי לחולי קוליטיס יש טחורים?)

03/05/2017 | 06:14 | מאת: ד"ר דן פלדמן

להבדק בהקדם על ידי הרופא המטפל ולחזור על סיגמוידוסקופיה ע"מ לשלול סיבוכים משניים לתהליך הדלקתי.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה