תופעות לוואי מגסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

24/04/2017 | 20:04 | מאת: rita

לפני יומיים עברתי בדיקה גסטרוסקופיה ומאז אני מרגישה בצורך בלתי פוסק לבליעה. יש גירוי בגרון הגורם לרצון לבלוע. זה מאד מעייף. לצורך הרדמה השתמשו בדורמיקום 2מג ופרופופול70מג 02 .אף פעם לא סבלתי מתופעות כאלו. ממה זה יכול להיות? זה יפסק לבד או חייבים לעשות משהו.

25/04/2017 | 20:17 | מאת: ד"ר דן פלדמן

שלום, תתכן אי נוחות לאחר בדיקת הגסטרוסקופיה. עם זאת, במידה והכאב מחמיר, לא פוסק, מתפתח קושי בבליעה, ממליץ ליצור קשר עם הרופא הבודק ולעדכן אותו. כמו כן ממליץ לגשת לבדיקת אא"ג בהקדם, שוב, כל זאת במידה והמצב מחמיר.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה