שלשול חזק חד פעמי ואחריו כאבים בקיבה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

21/04/2017 | 20:47 | מאת: דליה

לפני יומיים בבוקר היה לי שלשול חזק מאד חד פעמי. לאחריו הרגשתי יובש נורא וחוסר יכולת לאכול. למחרת התחלתי להרגיש כאב בקיבה. אכלתי רק תה עם צנימים, מרק אבל זה לא עובר. הכאב בקיבה נשאר. כשאני ישנה זה לא כואב לי ואני לא מתעוררת מכאבים. מציינת שלקחתי עד לפני שבוע אנטיביוטיקה tavanic. מה זה יכול להיות? תודה

21/04/2017 | 22:21 | מאת: ד"ר דן פלדמן

בשלב זה רק לעקוב, שלשול חד פעמי וכאב בטן מעידים על מצב חריף ייתכן זיהום/הרעלת מזון וכדו'. במידה וממשיך לפנות לרופא המטפל.

26/04/2017 | 01:13 | מאת: דליה

תודה ד"ר. עברו עוד כמה ימים. הכאב לא עובר ואין לי יציאה כבר שבוע. הייתי אצל הרופאה והיא נתנה לי אומפרדקס אבל זה לא משפיע. מאד מוטרדת. מה לעשות?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה