ריפלוקס החזר ושטי שהתגבר לאחרונה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

17/04/2017 | 23:56 | מאת: טל

שלום רב, אני סובלת יותר מ 10 שנים מריפלוקס. קונטרולוק פתר לי את הבעיה. מאז שעברתי כריתת שד חלקית לפני 3 וחצי שנים אני לוקחת טמוקסיפן שהוא טיפול הורמונלי אנטי אסטרוגן. לאחרונה אפילו 40 מג קונטרולוק לא עוזרים לי כמקודם . כואב לי מאוד בין השדיים בפרט בסוף היום ובפה יש לי מיד לאיר ארטחת הבוקר מן טעם ייחודי (לא כמו של ריפלוקס לא מטופל אך טעם כמו מעין מתכתי ) .אני במצוקה. האם לנסות לעבור לנקסיום?

19/04/2017 | 14:09 | מאת: ד"ר דן פלדמן

ניתן לנסות לעבור לנקסיום או לנסות דקסילנט.

19/04/2017 | 14:18 | מאת: טל

מסתבר שנקסיום או דקסילנט לא עוזרים ברצוני לציין שעברתי בדיקת גסטרו תקינה ואני עומדת לעבור קולונוסקופיה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה