אין יציאה אחרי נפילה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

31/03/2017 | 04:19 | מאת: דנה

שלום רב, לפני שבוע החלקתי ונפלתי על הישבן. הכאב היה בלתי נסבל באזור של עמוד השדרה המותני. לקחו אותי לבית חולים ועשו סדרה של צילומים שהיו תקינים. הבעיה שמאז אין לי יציאות בכלל. במשך השבוע פעמיים לקחתי תה טיבטי ורק אז הצלחתי ללכת לשירותים. האם הנפילה יכולה לגרום לחוסר פעילות של מעיים או כל בעיה עצבית אחרת? תודה מראש. דנה

03/04/2017 | 05:58 | מאת: ד"ר דן פלדמן

שלום, באופן עקרוני ייתכן כמובן מרכיב עצבי. ממליץ לפנות למרפאת גסטרו ולהיבדק במרפאה על מנת להיבדק ולהבין האם קיימים רמזים לפגיעה עצבית והאם יש צורך בהרחבת בירור (מנומטריה רקטאלית וכד').

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה