עצירות ילד בן 8כבר חמישה ימים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

24/02/2017 | 23:30 | מאת: איתי

עצירות ילד בן 8כבר חמישה ימים דיון מתוך פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער עצירות ילד בן 8כבר חמישה ימים 23:08 24/02/2017 | מאת איתי ערב טוב הבן שלי בן 8 וכבר שבוע לא עשה קיבה התחיל בתלונה שכואב ולא יוצא.. וכרגע אחרי שבוע שאין יציאה.. וסובל מכאבים מכיוון שמפחד מהכאב ויותר את היציאה..ממש שוכב כל היום כי כשקם יש צורך להתפנות ולא רוצה כי מפחד. כמובן שניסינו הכל-שתיה מרובה,שמן פרפין,ביוקל סיבים תזונתיים,לבולק סירופ...והיום כבר נתתי לו נר גליצרין... שום דבר לא קרה.. מה עוד ניתן לעשות... חשוב לי להדגיש שמה שיותר זה הכאב ברגע שרוצה להוציא... האם ניתן לתת עוד נר גליצרין... מתי זה הופך למצב שמצריך הפנייה למיון? אשמח לעזרתך.

שלום לך, מציע לפנות להערכת רופא מטפל בהקדם, והפניה להערכת רופא מומחה גסטרו ילדים להמשך בירור.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה