הרגשת כבדות ועומס אחרי האוכל

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

17/02/2017 | 09:12 | מאת: טל

שלום רב. אני בת 34. לפני כ8 חודשים הייתי בתאילנד. כשבוע -שבועיים לאחר החזרה החלו כאבי בטן ושלשולים מידי פעם. משזה לא עבר עשיתי בדיקת צואה ונמצא חיידק גיארדיה. טופלתי בTinidazole (כחודשים לאחר החזרה התחלתי טיפול) מאז יש לי לעיתים כאבי בטן לאחר האוכל. מעין הרגשת כבדות קשה מאוד, שעוברת לאחר מספר שעות בדרכ. לדעתי זה לא קשור לסוג האוכל וזה גם לא מופיע תמיד לאחר האוכל, לעיתים פעם ביום או פעם במספר ימים. אין לי עצירויות או שילשולים, אין לי בחילות או צרבות. זו התופעה היחידה אבל זה ממש מפריע, לפעמים במשך שעות אני מרגישה רע מאוד (כאלו אכלתי סיר שלם של אוכל ואני לא יכולה לזוז) מאז הסיפור עם הטפיל ירדתי במשקל כ2-3 קילוגרם למשקל של 48 קילו ואני לא מצליחה לחזור למשקלי כי הרבה פעמים אין לי פשוט חשק לאכול (בגלל הרגשת הכבדות) אשמח לקבל עצה לתופעה

שלום לך, מתי סיימת עם הטיפול? מי עוקב אחריך? האם עשית בדיקות נוספות? האם חזרת על בדיקת צואה?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה