שימור פוריות

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

12/10/2015 | 12:25 | מאת: נוגה

האם יש הבדל בסיכויים להריון בסופו של דבר בין תהליך של הקפאת ביציות לבין הקפאת עוברים (הפרייה של הביציות לפני ההקפאה)?

18/10/2015 | 17:18 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לנוגה שלום רב, הקפאת הביציות מתבצעת היום בטכנולוגיה של ויטריפיקציה שהינה שיטה חדשנית השומרת על איכות הביציות לאחר הפשרתן. אי לכך, במידה ואין בן זוג בשלב זה אין מניעה להקפיא ביציות. הסיכויים להריון אינם שונים מהקפאת עוברים. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום טיפולי פוריות