ביוץ כפול עם לטרוזול וגופיפים צהובים

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

26/10/2020 | 20:36 | מאת: אילנה

שלום, בעקבות מחזור עם לטרזול גדלו 2 זקיקים בשלים בעת הביוץ, בכל שחלה זקיק של 19 ממ. שבוע לאחר מכן אפשר לראות בבדיקה 2 גופיפים צהובים, כשבצד אחד הוא גדול כמעט בגודל השחלה, ובצד השני הוא קטן יותר מהגודל של הזקיק שהיה שם. שאלותיי: 1. האם יש קשר בין גודל הגופיף והעובדה שרואים אותו שבוע אחרי ביוץ לסיכוי הקליטה? 2. לפי מה שתיארתי הגיוני ששני הזקיקים בייצו באופן תקין?

31/10/2020 | 07:15 | מאת: פרופ' משיח שלמה

יש סיכוי ששני בזקיקים בייצו אבל איננו יודעים דבר על איכות הביציות.

מנהל פורום טיפולי פוריות