חוות דעת על פרוטוקול

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

20/08/2020 | 13:23 | מאת: אלה

צהריים טובים, היום יום 21 למחזור ומתחילה בפעם הראשונה נסיון לפרוטוקול ארוך אחרי 5 סבבים קצרים שלא הובילו להריון. אציין שיש לי רזרבה נמוכה מקסימום ביציות שנשאבו היה 3 ולא יותר מ2 הפריות באיכות טובה בכל סבב. מאוד מפחדת מכך שפרוטוקול ארוך עלול לגרום לדיכוי גדול יותר של השחלות. האם לדעתך דקפפטיל החל מהיום ותוספת של מנופור 300 ביום הראשון לוסת זה פרוטוקול ראוי למצבי? ממש שקראתי הבנתי שאתה נוהג להוסיף גם גונל אך מכיוון שזה הפרוטוקול שניתן לי אין לי דרך לשנות אותו עכשיו. אודה לתשובתך!

22/08/2020 | 17:22 | מאת: פרופ' משיח שלמה

גם אני חסיד של הפרוטוקל הארוך גם במקרים של עתודה שחלתית ירודה

מנהל פורום טיפולי פוריות