הזרעה בפעם השלישית אי פריון בלתי מוסבר

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

26/03/2020 | 13:53 | מאת: ג'ואנה

בת 27 בעלי ואני מוגדרים כאי פריון בלתי מוסבר החודש הייתה לי הזרעה בפעם השלישית. 5 ימים לפני ההזרעה היו שני זקיקים בגודל 13, 14 E2 - 832 P- 0.3 LH - 2.66 לאחר ההזרעה באותו יום ירד לי לחץ דם והייתה לי סחרחורת היום זה היום ה 10 לאחר ההזרעה אין לי תסמינים. 1- האם יש סיכוי ששני הזקיקים שרדו? 2- האם עדיין יש סיכוי להרות?

28/03/2020 | 18:06 | מאת: פרופ' משיח שלמה

התשובה לשתי שאלותייך חיובית, מלבד שכנראה לא תוכלי לבצע הזרעה ויהיה צורך לשמוח על קיום יחסים רגיל.

מנהל פורום טיפולי פוריות