חודש לפני החזרה.....

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

08/02/2020 | 15:48 | מאת: סתיו

פרופסור משיח היקר, אשמח לתשובותייך בשני עניינים : 1. האם כדאי ליטול ברזל וויטמין די על דעת עצמי או רק בהיריון בעזרת השם? לא ידוע על חוסר ... נוטלת כמה חודשים חומצה פולית ופרנטל. יש צורך בברזל ובויטמין די בנוסף לתיגבור או רק בהיריון? האם כדאי לעשות /לאכול דברים לפני החזרה ? 2. אם אני ובעלי בעלי סוג דם AB + התינוק בעזרת השם יהיה גם הוא עם אותו סוג דם או לא מחייב? תודה לך

09/02/2020 | 07:45 | מאת: פרופ' משיח שלמה

1. אני נוהג לתת טיפולים אלו רק בהריון או אם יש עדות לחסר. . בהרכב סוגי דם כדלכם הילד יכול להיות A, B. או AB.

מנהל פורום טיפולי פוריות