החזרת עוברים מוקפאים שאלה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

12/01/2020 | 19:02 | מאת: דריה

פרופסור משיח שלום, אני לפני החזרת מוקפא. הטריגר לביוץ היה דקפפטיל אחד. הרופא הנחה אותי לקחת סינרל כתמיכה פעמיים ביום. שאלותי הן: 1. האם יש תנאים טובים להשתרשות כשהטריגר הוא דקפפטיל? 2. האם סינרל מספיקה כתמיכה או שיש להוסיף עד משהו? 3. ממתי לוקחים את התמיכה (בהנחה שהביוץ ביום שלישי ב6 בבוקר)? 4. דבר אחרון חביב, האם הסינרל לא משפיע לרעה בטיפולים הבאים (מבחינת התגובה להורמונים)? תודה רבה לך.

13/01/2020 | 12:11 | מאת: פרופ' משיח שלמה

השיטה שכאן להכנה להחזרת מוקפאים אינה ניראית לי: אין כאן סכנה של גרוי יתר וכן לא מובן מדוע להשתמש בדקפפטיל במקום אוביטרל שמשך פעיולות ארוך בהרבה ומכאן יתרונו. אותו דבר לגבי הסינרל.

מנהל פורום טיפולי פוריות