Pgd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

06/01/2020 | 22:52 | מאת: דני

הי, עקב טרנסלוקציה מאוזנת של בעלי התחלנו pgd עשיתי סבב 1 שמתוכם שאבו 31 ביציות, הופרו 23,מתוך 23 הפריות רק 3 שרדו עד לשלב הבלסטו. .נדגמו והוקפאו. הרופא אומר שזוהי תוצאה יפה לשאיבה 1 הייתי רוצה לשאול 2 דברים: 1.הגיוני ש20 עוברים לא שרדו על לבלסטו?? ורק 3 כן? 2. יש קשר לאיכןת העוברים? אם היו שואבים פחות ביציות אולי היה אחרת? תודה מראש על המידע.

08/01/2020 | 09:40 | מאת: פרופ' משיח שלמה

לא כתבת את גילך. לדעתי טוב שיש הרבה ביציות ועוברים וזה מעלה את הסיכוי שיותר יגיעו לבלסטוציסט. מאידך, יש לבדוק את תגובתך לטיפול וכן את איכות הביציות: אם היו הרבה לא בשלות-יש לשקול הקטנה במינון הזריקות.

מנהל פורום טיפולי פוריות