בדיקת אגן קטן ופרופיל הורמונלי

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

02/01/2020 | 11:25 | מאת: נועה

שלום, אני בת 35, מנסים להכנס להריון ראשון ספונטני מזה 4 חודשים ללא הצלחה. מחזור סדיר כל 25 יום. התקבלו התוצאות הבאות בבדיקת אגן קטן ביום 7 למחזור, אשמח לדעת מה משמעותן והאם יש עוד סיכוי להריון ספונטאני או שכדאי לעבור לטיפולי הפרייה: מנח רחם: קדמי גודל רחם: 49X33X54 רירית הרחם: בעובי 3.5 ממ תיאור הרירית: סדירה, הד קו אמצע דוגלס: ללא נוזל שחלה ימנית הודגמה בגודל: 23X14 מבנה וגודל תקינים נמצא זקיק בגודל 13 ממ, 10 ממ נצפו 4 זקיקים קטנים נוספים שחלה שמאלית הודגמה בגודל: 32X20 מבנה וגודל תקינים נצפו 25 זקיקים קטנים תוצאות אנדוקרינולוגיות ביום 3 למחזור: LH- 5 FSH- 6.2 E2- 222 Progesterone- 2.

03/01/2020 | 09:47 | מאת: פרופ' משיח שלמה

התוצאות גם דל הא. ס. וגם הבדיקות-תקינות. באשר לטיפול הפרייה. אני נוהג להפנות להפריה אחרי 3 מחזורים של זריקות להשריית ביוץ והזרעות. אלו גם תנאי המינימום לפני שקופ״ח תאשר IVF

מנהל פורום טיפולי פוריות