אוביטרל מעקב זקיקים והזרעה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

02/01/2020 | 11:10 | מאת: אנונימית

היי רקע-בת29, שחלות פוליצסטיות, זרע תקין.לקחתי לטרוזול ואוביטרל. ב-26.12 מעקב זקיקים עם זקיק בגודל 15 ורירית 4. הרופא אמר להזריק יומיים לאחר מכן אוביטרל. הוזרק ב-28.12 בלילה. יום לאחר מכן ב-29.12 במעקב זקיק בגודל 20 ועוד אחד בגודל 10, רירית 6.9, מעט נוזל בדוגלס. ב-30.12 בוצעה הזרעה ב-11 בבוקר. לא בוצעו בדיקות דם.. האם זה בסדר? מפחדת שהתפספס מועד הביוץ או שלא קרה או קרה לפני/אחרי מאז ההזרעה כמו כאבי מחזור תודה

02/01/2020 | 11:18 | מאת: פרופ' משיח שלמה

אין בפורום תחליף לרופא המטפל. צריך להפנות את השאלות אליו. עם זאת נראה לי הטיפול-נכון

מנהל פורום טיפולי פוריות