IVF ......................

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

05/12/2019 | 21:41 | מאת: מורן

שלום פרופסור משיח מה סיכויי ההצלחה בIVF בגיל 36 ? האם בהכרח בגיל זה הסיכויים יורדים משמעותית האם FSH -9 זה נתון שאני אמורה לדאוג בגללו? איכות הזרע של בעלי גם לא הכי טובה . זה טיפול ראשון . עדיין לא בטוחה אם לעשות או לנסות הזרעות נוספות (עשיתי אחת טבעית שנכשלה ) האם לרוב טיפולים נכשלים בגיל זה ?

05/12/2019 | 21:46 | מאת: מורן

האם כדאי לנסות הזרעות שוב עם זרע זה או שממומלץ ישר הפריה Liquefaction Normal Viscosity Normal Colour pH 8.00 (7.0 - 8.7) Volume (ml) 1.0 (2 –5) ml Concentration (mil/ml) 40.0 >15 mil / ml Total Concentration (mil) 40.00 >30 mil (Rapid + Moderate) > 40% or Rapid > 25% Percent of motile sperm (%) 15 Rapid (%) +/- Moderate (%) + Slow (%) ++ Non progressive (%) Total motile sperm (mil) 6.00 Percent of motile sperm after 4 hours (%) Vitality (%) 26 >59% Agglutination - Morphology (%) Strict criteria – Kruger Normal forms (%) 3 >5% | 0-4% Poor | 5-13% Good Abnormal forms (%) 97 Head defect (%) 85 Mid Piece Defect (%) 6 Tail defect (%) 6 Immature forms (mil/ml) 2-3 (2 – 5) mil / ml Leucocytes (mil/ml) 1-2 (0 – 1) mil / ml RBC (mil/ml) - סיכום: Medium Normazoospermia הערות: Abnormal Astenozoospermia Abnormal Teratozoospermia Azoospermia

07/12/2019 | 16:41 | מאת: פרופ' משיח שלמה

בדיקת הזרע אינה גרועה קיצונית. כדאי לחזור עליה במעבדה נוספת.

09/12/2019 | 17:04 | מאת: פרופ' משיח שלמה

ביכויי ההצלחה בגילך טובים למדי. אני נמנע מלתת אחוזים כי הסיכויים תלויים ברזרבה השחלתית שלך, מצב הזרע ועוד. כדאי להתחיל את הטיפול בהקדם

09/12/2019 | 17:06 | מאת: פרופ' משיח שלמה

למרות שהכללת גם את הרשימה של הערכים הנורמלים, נראה לי שמדובר בבדיקה תקינה.

מנהל פורום טיפולי פוריות