IVF מול שימור פוריות

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

15/10/2019 | 22:48 | מאת: נעמה

שלום אני אישה נשואה. עקב ירידה ברזרבה שחלתית אני מעוניינת לעשות שימור פוריות. אני יודעת שבמסגרת שימור פוריות ניתן לעשות הקפאת ביציות וניתן לעשות הקפאת עוברים. עכשיו- אם אני הולכת לטיפול IVF- האם גן במסגרת IVF ניתן להקפיא ביציות לא מופרות שלי או שמקפיאים רק עוברים? אם מסיבה אישית אני מעוניינת להקפיא חלק בתור ביציות לא מופרות וחלק בתור עוברים- האם זה אפשרי במסגרת טיפולי IVF או רק בשימור פוריות? בברכה, נעמה

16/10/2019 | 13:33 | מאת: פרופ' משיח שלמה

שאלות מורכבות. כדאי לפנות למומחה פוריות ע"מ שיסביר את כל האפשרויות וינחה איך לבצע.

מנהל פורום טיפולי פוריות