לפני טיפול ivf- דקפפטיל ומחזור

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

03/10/2019 | 00:25 | מאת: לירן

שלום, עברתי גרידה בחודש יולי בעקבות הריון שלא התפתח ומאז לא קיבלתי מחזור למעט הפרשות חומות כהות. התחיל לי דימום ב23.09 עשיתי בדיקות דם והרופא אמר שאני בזמן ביוץ עשה לי אולטראסאונד ןראה דם ונוזל ברחם ואמר שזה התאים לו לבדיקות דם שתוצאותיהם: אסטרודיול 307 Lh 4.80 פרוגסטרון 41.8 אני לפני ivf. מהתאריך 24.09 התחלתי להזריק דקפפטיל עד שאקבל מחזור שאמר שיגיע בעוד כשבוע -10 ימים ואז להוריד למינון 0.5 ולהזריק אוביטרל.בינתיים אני עם דימומים קלים שלא פוסקים השאלה שלי מה דקפפטיל אמור לעשות. המחזור לא הגיע רק דימום קל ואני קצת בלחץ אשמח לקצת ידע בנושא

03/10/2019 | 10:02 | מאת: פרופ' משיח שלמה

השאלה החשובה האם נעשה מספיק כדי לשלול אפשרות של שארית מההפלה? הכוונה ל-US מקצועי ו/או היסטרוסקופיה?

03/10/2019 | 12:29 | מאת: לירן

אולטראסאונד מקצועי כן היסטרוסקופיה לא. השאלה שלי אם הבדיקות דם תואמות לזמן ביוץ ואיך זה הגיוני שיורד דם בזמן ביוץ ויש לי כתמי דם עד עכשיו. מתי אקבל מחזור אני מיום רביעי שעבר עם דקפפטיל

מנהל פורום טיפולי פוריות