רזרבה שחלתית נמוכה וצילום רחם בזמן ביוץ

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

30/09/2019 | 20:36 | מאת: שירן

בת 32, ללא ילדים ומנסה שנה להיכנס להריון ללא הצלחה. ביוץ מוקדם בין 9-11 בפרופיל הורמונלי יום 2: Fsh- 6.8 Estradiol- 380 AMH 1.63 האם זה אומר שהביציות נגמרות? יכול להשפיע על הכניסה להריון כרגע? כדאי למהר לivf ולהקפיא? שאלה נוספת, אני אמורה לעשות צילום רחם ביום ה11 מהמחזור. אני חוששת שיהיה ביוץ מוקדם. זה ישפיע על הצילום?

01/10/2019 | 10:22 | מאת: פרופ' משיח שלמה

מבחני הרזרבה השחלתית שלך בסדר. לא כתבת מה המחזוריות של הוסת שלך-אם היא מןפיעה כל 28 יום הרי הביוץ אינו מקדים אלא ביום ה-13-14. החשש העיקרי מבצוע צילום בביוץ הוא אחריו הוא שבצילום ייבוצע כשאת בהריון. כדי למנוע זאת יש להימנע מיחסים ואז אין בעיה לבצע ביון ה-11.

מנהל פורום טיפולי פוריות