מינון אסטרופם וזקיק שלא מתפתח

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

29/09/2019 | 10:32 | מאת: עומר

שלום. מחזור יחסית סדיר כל 33 יום (ביוץ ביום ה 19) כתוצאה מרירית יחסית דקה 6 בשיא בדר״כ החודש התחלתי לקחת אסטרופם. אני לוקחת 2 כדורי אסטרופם החל מהיום הראשון למחזור , ביצעתי מעקב זקיקים ביום ה13 רירית : 4 זקיק 11 הרופא המליץ להעלות את האסטרופם ל 3 כדורים ביום . מעקב זקיקים ביום ה 17 : רירית 6 זקיק :12 מעקב זקיקים ביום ה 20: רירית:6.5 זקיק:10 1.הרופא המליץ להמשיך במינון של 3 כדורים ביום עד לבדיקה הבאה ביום ה 25 , האם זה תקין? 2.למה הזקיק לא מתפתח ומה יכול לקרות בהמשך מבחינת הזקיק ? תודה

01/10/2019 | 10:15 | מאת: פרופ' משיח שלמה

לקיחת אסטרופן בפרט במינון של 3 כדורים, עלולה לדחות את הביוץ.

מנהל פורום טיפולי פוריות