כישלון בטיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

23/09/2019 | 09:46 | מאת: מריאנה

פרופ' משיח שלום, אשמח לדעתך לאן יש להמשיך מכאן... אפרט בקצרה... בת 34 שנתיים ניסיונות לבד + 3 שנים טיפולים שלא צלחו. בדיקות זרע תקינות, הורמונים תקינים, צילום רחם תקין. יש 2 שרירנים מחוץ לרחם שאינם מפריעים. קרישיות יתר מורחבת תקינה ,היסטרוסקופיה אבחנתית הכל יצא תקין. סיכום טיפולים בקצרה: 4 הזרעות שלא צלחו שאיבה - 13 ביציות 9 הופרו (חלקם יום 5) 6 החזרות שלא צלחו (על בסיס אסטרופם ואוטרוגסטן ובחלק גם פרדניזון ומיקרופירין). שוב שאיבה 13 ביציות 5 הופרו ( חלקן יום 5). גירוי יתר- אשפוז- הפסקה ואחרי חודש כניסה טבעית להריון הפלה בתחילת חודש 3 גרידה +ציטוטק . חודש הפסקה מגרידה החזרה עובר אחד- קליטה בטא חיובית 170 עלתה 230 אחרי שבוע פתאום ירידה בערכים 160 כנראה הפלה טבעית כימי. לאן ממשיכים מכאן?

23/09/2019 | 10:13 | מאת: פרופ' משיח שלמה

אין ספק שיש לך סיכויים מצוינים להצליח. צריך טיפול אמין וסבלנות. שנה טובה ופוריה.

מנהל פורום טיפולי פוריות