השרשה , החזרה של עובר מוקפא

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

25/06/2019 | 16:43 | מאת: חלי

בת 38, נעשה ivf, לאחר 2 סבבים של החזרה. ( טרי וסבב שני על ביוץ טבעי) , שניהם לא נחלו הצלחה? האם יש מה לעשות בשביל שהעובר ישתרש, או שהכל עניין של לנסות עד שמצליח. הציעו לי לקחת בסבב השלישי החזרת עובר קפוא בביוץ טבעי, לטרוזול לחמישה ימים. לקחתי יום אחד ואחרי קריאת מאמרים בנושא , החלטתי לא להמשיך לקחת. השאלה האם יש מה לעשות על מנת לעזור לעובר להשתרש ?

27/06/2019 | 08:38 | מאת: פרופ' משיח שלמה

השאלה מורכבת ואין לענות עליה בפורום. בכל מקרה יש לאסוף את כל הנתונים כולל פרטים על איכות הביציות, הזרע והעוברים ולהתאים את הטיפול הבא.

מנהל פורום טיפולי פוריות