התייעצות לגבי המשך טיפול

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

20/06/2019 | 10:02 | מאת: אנונימית

אשמח להתייעצות.. מחזור סדיר.. לאחר מכן שנה וחצי גלולות ולאחר מכן המחזור הפסיק להגיע..הלכתי לרופאת הנשים עשיתי פרופיל הורמונלי וגילו שחלות פוליציסטיות..ורק בעזרת פרימולוט נור המחזור חזר.. ומשם 3 סבבים של איקקלומין עם אוביטרל .עברתי לרופא מומחה ששלח אותי לצילום רחם -תקין ובדיקת זרע- תקינה.. אחרי שלושת הסבבים עם איקקלומין עשיתי הפסקה של חודשיים בהם המחזור הגיע טבעי.. אך עדיין אין היריון..הרופא ממליץ להתחיל הזרעות אך אם הכל תקין אני תוהה אם לא שווה להמשיך לנסות טבעי. אשמח לעזרתך!

20/06/2019 | 14:39 | מאת: פרופ' משיח שלמה

לא רשמת את גילך. בגיל מעל 35 כדאי להזדרז. אם אומנם יש לך שחלות פוליציבטיות בהחלט כדאי לשלב הזרעות עם הטיפול ההורמונלי להשריית ביוץ.

20/06/2019 | 14:49 | מאת: אנונימית

בת 22.. בגלל זה אם המחזור חזר להגיע כל חודש השאלה אם לא שווה לנסות עוד בצורה טבעית..

מנהל פורום טיפולי פוריות