מתי לעשות סטופ שאלה לפרופ פלדברג

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

30/05/2019 | 19:16 | מאת: יוצו

הי בת 42 מוגדרים כלא מוסברים הכל הכל צקין שומעת כל הזמן בגלל הגיל.... מטופלת בתלהש בעברי הריון טבעי בגיל 38 הפלה שבוע 6 אחכ שנה לאחר מכן הריון מהזרעה הפלה שבוע 10 שנה לאחר מכן הריון מivf הפלה שבוע 10 מאז טיפולים עם הםריות יפות מאוד אבל חוץ מכימי אחד לפני חצי שנה,לא נקלט בכלל סהכ 5 טיפולים השאלה האם הגיע זמני לעבור לת.ביצית או למשוך עוד שנה?, אשמח למענה תודה

01/06/2019 | 16:50 | מאת: פרופ' משיח שלמה

כדי לענות נכון על שאלתך, צריך לדעת עוד פרטים כגון: מספר הביציות שנשאבות, מספר ההפריות, איכות העוברים ועוד. יש אפשרות גם לבצע PGS שזו בדיקה גנטית של העובר לפני נחזרתו. אגב, עונה לשאלות פרופ' משיח

מנהל פורום טיפולי פוריות