שאלות לגבי בדיקות זרע-המשך כבקשתך

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

26/05/2019 | 18:23 | מאת: נועה

שלום רב, נלקחו 3 דגימות- 1. כמות-0.5 התנזלות- מלאה ,צמיגות- גבוהה מאוד תנועתיות- מתקדמת-5%מעגלית בינונית-13% מעגלית לא מתקדמת-16%, ללא תנועה-66% ריכוז תאי הזרע למ"ל-150 מליון סה"כ מס' תאי הזרע-75מליון מורפולוגיה-תאים שצורתם נורמלית-5% לויקוציטים-5 מליון אגרנציה-++ הוקפאה מנה 2.כמות-0.2 התנזלות- מלאה צמיגות-גבוהה תנועתיות-מתקדמת-4% בינונית-23% לא מתקדמת-20% ריכוז תאי הזרע למ"ל-100 מליון מורפולוגיה-תאים שצורתם נורמלית-10% לויקוציטים+ אגרנציה-מעט הוקפאה מנה 3. כמות-0.8 התנזלות-כמעט מלאה צמיגות-גבוהה תנועתיות-מתקדמת-11% בינונית-32% לא מתקדמת-28% ללא תנועה-29% ריכוז תאי הזרע למ"ל-28 מליון סה"כ מס' תאי הזרע-22.4 מליון מורפולוגיה-תאים שצורתם נורמלית-7% לויקוציטים-בודדים אגרנציה0 הוקפאו 2 מנות. יש לציין שנעשה מיקרומניפולציה. האם הזרע תקין? והאם ניתן להשיג היריון תקין? אשמח מאוד לשמוע את חוות דעתך המקצועית. תודה רבה.

26/05/2019 | 23:02 | מאת: פרופ' משיח שלמה

הבדיקות כולן הגדר האגיל אבל צריך לחכות לטיפול ההפריה ולראות כמה מהביציות תופרינה, איך תהיה התפתחות העוברים ואפילו אם יתפתחו לבלסטוציסט.

27/05/2019 | 09:32 | מאת: נועה

שלום רב, התנועתיות תקינה? האם אין זיהום? האם זה לא משפיע על איכות העוברים ותקינותם? תודה.

מנהל פורום טיפולי פוריות