תוצאות amh 0.82 בגיל 36

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

23/05/2019 | 20:07 | מאת: דואגת

ערב טוב, אני בת 36 בריאה, עשיתי בדיקת amh לפני שבוע והתוצאות יצאו 0.82. הבנתי שזה מעיד על רזרבה שחלתית נמוכה יחסית לגילי. ברצוני להרות מתורם וחשבתי להתחיל בתהליך בעוד שנה . ברצוני לדעת עד כמה נמוכים הסיכויים שלי להרות מהזרעה ? האם כדאי להקפיא ביציות? האם כדאי להתחיל ישר מ ivf ולדלג על הזרעה? האם כדאי להתחיל כבר עכשיו בתהליך ולא לחכות שנה? תודה מראש

25/05/2019 | 09:39 | מאת: פרופ' משיח שלמה

בלי ספק כדאי להתחיל טיפול בהקדם. קודם טיפול הורמונלי והזרעה (ל-3 מחזורים) ןאח"כ IVF

מנהל פורום טיפולי פוריות