סימני הריון..........

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

25/04/2019 | 11:14 | מאת: e.m

שלום רב, ביצעתי בדיקות לפי חום השחר מתחילת הווסת עמד על 36.3, ביום ה- 12 עלה ל- 36.5 (קיימנו יחסי יישות ביום הזה). מציינת גם שבאותו היום בשעות הערב היה לי כאבים בצד השמאלי (מרגישה כל חודש) פלוס בדיקת ביוץ של לייף שיצאה חיובית. מאותו היום עד היום ה- 15 כאשר ביום ה- 15 חום השחר עמד על 36.3 (בלילה זה ישנתי עם מזגן). מציינת שבפרק זמן הזה ממש היו תחושות מוזרות יומיים אחרי הביוץ גוש צמוד לפטמה שמכאיב בצורה נוראית והיה אדום ממש וניראה לעין לאט לאט אפשר להגיד שנעלם ונשאר רק צבע חום בעור, יצא לי קו חום מהפופיק ומטה, כל מיני תופעות מוזרות אבל יכול להיות שזה פסיכולוגי אז לגביהן אין מה לציין. המחזור שלי קבוע כל 28 יום, כאשר הביוץ היה ביום ה- 12.. מתי אני אמורה לקבל מחזור אחרי 28 יום או 14 יום אחרי הביוץ? האם זה תקין שירד החום גוף ל- 36.3? אשמח למענה

26/04/2019 | 09:35 | מאת: פרופ' משיח שלמה

הוסת מגיעה 13+\_2 אחרי הביוץ. ירידת חום השחר מבשרת את בוא הוסת.

מנהל פורום טיפולי פוריות