הפריה חוץ גופית וממצא

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

25/04/2019 | 08:08 | מאת: רבקה

שלום רב ומועדים לשמחה, בת 38.5 שאלתי הוצאתי פוליפ בחודש דצמבר עדיין נראה ממצא ספק פוליפ ספק התעבות של המיומטריום בסמוך לרירית נעשתה שוב היסטרוסקופיה ששללה ממצא.אך עדיין נראה באולטרסאונד. האם הפריה חוץ גופית עוקפת זאת ובדרך זאת מעלה את הסיכוי להריון. דבר נוסף האם שעושים הפריה חוץ גופית בהרדמה במידה ולא מצליח שוב עוברים הרדמה או שיש דרך להקפיא עוברים לפעם הבאה? תודה מראש

25/04/2019 | 09:43 | מאת: פרופ' משיח שלמה

קרוב וודאי שאין לך פוליפ. ההפריה החוץ גופית אינה עוקפת את הפוליפ כי הוא ברחם וההחזרה היא לרחם. באשר חהקפאה. תלוי בכמה ביציות תשאבנה וכמה עוברים יווצרו. אם יהיה עודף עוברים, הם יוקםאו ואז לא יהיה צורך בהרדמה נוספת.

מנהל פורום טיפולי פוריות