אסטרופם - תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

17/04/2019 | 16:18 | מאת: אביבית

שלום פרופ' משיח, אני לקראת החזרת עוברים מוקפאים ומטופלת באסטרופם 4 ביום של 2 מ"ג. סובלת בלי קשר ממיגרנות לעיתים קרובות. הכדור גורם לי לכאבי ראש יומיומיים (אין הפסקה) שלא מתפתחים כלומר סוג של לחץ בראש שגורם לעייפות, עיניים כבדות ותחושה מוזרה של אפיפות. האם התופעות הללו מוכרות ? האם מומלץ לעדכן את הרופא שלי או להמשיך בטיפול ? תודה, אביבית.

17/04/2019 | 22:33 | מאת: פרופ' משיח שלמה

תופעות אלו מאד מוכרות עם אסטרופם וכדאי לידע את הרופא שלך בהקדם

מנהל פורום טיפולי פוריות