התייעצות לגביי הפלות ודימומים אחרי החזרות

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

06/12/2018 | 17:57 | מאת: אנונימית

ב4 שנים האחרונות הייתי בהריון 3 פעמים וכל ההריונות הסתיימו באכזבה לצערי . ההריון הראשון היה ספונטני ובשבוע 8 התחילו דימומים שהלכו והתגברו ובסוף זה נגמר בגרידה. לאחר מכן התחילו הבירורים אבל חוץ ממחיצה ברחם לא מצאו בעיה .. לא הצלחנו להרות שוב באופן טבעי וגם אחרי סדרת הזרעות לא הייתה הצלחה ובסוף הגענו לivf . בטיפול הראשון למרות שדיממתי היה הריון אבל כעבור 10 ימים הבטא צנחה ... מאז עוד 7 טיפולים ( והרבה החזרות) ובסוף בטיפול האחרון נכנסתי להריון .. הרבה מתח אבל הבטא טיפסה ודימומים אין , הגענו לדופק שבוע 6 ושוב בוקר תמים קמה והדם חזר .. ההריון נגמר אתמול . אני כבר לא יודעת מה לעשות .. אני מרגישה שלא עולים על מה הבעיה ונושא הדימומים אצלי חוזר על עצמו כל פעם ( גם כמה ימים אחרי החזרה) . אשמח לייעוץ

08/12/2018 | 01:30 | מאת: פרופ' משיח שלמה

הפלות יכולות לנבוע מסבות רבות. החשובה בהן היא הגיל (בפרט מעל 40). יש גם לבדוק את המבנה הכרומוזומלי של שני בני הזוג (בדיקת קריוטיפ) וגם לשלוח לבדיקה לקרישיות יתר (תרומבופיליה).

09/12/2018 | 12:14 | מאת: אנונימית

אני בת 35 בדיקות קריוטיפ שלי ושל בעלי תקינות . עשיתי את הבדיקות הרגילות לקרישתיות יתר וזה היה תקין

מנהל פורום טיפולי פוריות