כאבי בטן אחרי הזרעות

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

19/10/2018 | 17:11 | מאת: שירה

אני בת 40 .עברתי הזרעה ביום שני (ממש כמה שעות לפני הביוץ) וגם ביום שלישי .הזרעה טבעית מזקיק אחד שהיה 24 ממ ורירית 10 . אחרי הזרעה היו מעט הכתמות שנעלמו. קיבלתי תמיכה של אנדומטרין 100 ×2. מאז אני עם חולשה נוראית ובחילות.ממש מרגישה על סף עלפון. היום(4 ימים אחרי ביוץ) התחילו כאבי בטן ימנית תחתונה (הצד שממנו בייצתי) כאבים דמויי כאבי ביוץ. האם תופעת לוואי של אנדומטרין /הזרעות? תודה.

23/10/2018 | 15:16 | מאת: פרופ' שלמה משיח

הזרעה לא צריכה לגרום לכאבים כמו שאת מתארת. רצוי לפנות לרופא שבצע בהקדם.

מנהל פורום טיפולי פוריות