ציסטות בשחלה ואסטרדיול גבוה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

18/09/2018 | 05:17 | מאת: שואלת

שלום פרופסור משיח, בת 38, מתחילה טיפולים בעקבות בעיית זרע ורזרבה שחלתית נמוכה. הייתי אמורה להתחיל טיפול ראשון, קיבלתי מחזור ב 14.9 לאחר שהקדים לי לראשונה ב 6 ימים ובבדיקת אולטראסאונד נמצאו מס ציסטות בשחלה הימנית ובבדיקת דם אסטרדיול ממש גבוה 1182. מה זה אומר? האם זה מעיד על בעיית פוריות? האם לא אוכל להתחיל טיפול? תודה מראש

18/09/2018 | 12:56 | מאת: פרופ' משיח שלמה

ייתכן מאד שהבדיקה לא היתה בימים בראשונים של המחזור. הייתי מבטל את הטיפול הפעם ומחכה לוסת וחוזר על הבדיקות

18/09/2018 | 14:03 | מאת: שואלת

הבדיקה נעשתה ביום ה 3 של המחזור, היום (יום 5 למחזור) עשיתי שוב ועדיין יש ציסטות והאסטרדיול קפץ ל 1800. הרופא שלי המליץ לחכות לווסת הבאה, השאלה שלי אם זה מעיד על בעיות פוריות? ומה הסיבה לציסטות? תודה וגמר חתימה טובה

מנהל פורום טיפולי פוריות