למה ivf לא מצליח........

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

12/08/2018 | 15:43 | מאת: קרן

שלום פרופ'. אני בת 36.5 לפני כשנה נקלטתי ב 3 הזרעות- שניים כימי ואחת חוץ רחמי ולצערי נכרתה חצוצרה. עברתי ל ivf ומאז אני לא נקלטת למרות שיש הרבה עוברים שחלקם הגדול בדירוג טוב מאוד. עשינו כל הבדיקות האפשריות כולל הוצאת פוליפ מהרחם, הכל תקין. אני מיואשת ומנסה להבין מה לא בסדר עכשיו שבהזרעות כן היה תקין?

12/08/2018 | 21:17 | מאת: פרופ' שלמה משיח

יהיה זה בלתי אחראי ויומרני מצידי להציע סבות (אוניברסליות) לאי הצלחה, הדרך בה אני נוקט היא להעמיק בחקר של כם הטיפולים לפרטיהם ולחפש סבה לאי הצלחה וכן אמצעי להגדלת הסיכוי.

מנהל פורום טיפולי פוריות